Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odu u provaliju ali kud voze i ne otišli. Na onim putevima ni pješice nije jednostavno proći. Vjerovatno nemaju mnogo izbora ali kamionom doći na rub provalije je poziv na katastrofu. Možda je i u njihovoj kulturi prihvaćen takav način života u kojem se sam život manje cijeni.Genijalci. Kod njih nema nepopravljivih stvari. Njihove šklopocije su nenadjebive. A to što malo malo pa neki kamion, bus, kombi ode u provaliju i bude po 20 mrtvih to nema veze. Zaštita na radu level pro +.
Pakistan, Indija, Šri Lanka... sve je to manje više isto, bio sam tamo kod svih njih, svuda ista priča, papuče su glavna obuća, ove krpe što vise sa njih isto, malo malo pa naletiš na sakatog, vrljavog, polućoravog... Ali najjeftinija radna snaga su, najveće korporacije većinu svega po Aziji proizvode, jebaše nam znanje.
Treba prvo da upali Kaže Švaba upali i ugasi se.Ne zna šta joj je.Kad je doteram eto zanimacije,samo da ne padne sneg dok ne popravim (ako popravim).Их, боли те уво - сад можеш да просецаш кроз кијамет и у по' ноћи.
Al su bile bio.Joooj, pakne na stojsdinu smo pravili od bagrema.. Bilo ne ponovilo se.. Bem ti pakne od par stotina dinara..
Veruj mi da se i dan danas od 2-3 auta sklopi jedan i ide u oglase "NOV NOV NOV".90-тих брат се нарадио око крпљења лимарија и пеглања слупаних аутомобила. Од 2-3 слупана аута склапање једног, прављење великих резервоара и остале занимације.
A akumulator,dva auta na jedan akumulator.Ne skida se sa punjača akumulator Traktor na nizbrdicu i kad se upali nema gašenja dok ne završiš.Овде у селу мислим да ни један ауто није видео ново уље док је била криза. Само користили тракторско прерађено уље. Чак сам до недавно имао преправљену пећ нафтарицу на прерађено уље. Али кад крене тражење делова шта паше од којег аута... А тек гуме.