Alati i radionice

Vecina tih kompresora koji su isti se prave u jednoj fabrici u EVROPI, ne prave se u kini sto je i mene iznenadilo.

Prefarbani bosch
Vidim da su dve aku busilice stavili na akciju. Radio sam sa obe. Mala vredi sve pare. Lagana, kompaktna i spram svoje velicine ima dobru snagu. Velika je ok al je cena previsoka. Prezivela pad sa 10m i udarac o beton. Malo je zalepili super lepkom i koristili najnormalnije

Ne znam dali ova popravka može izdržati njihove terete ali što imaju komparater. To još nisam vidio ali radi posao.

Ta vrsta 'komparatera' se koristi i u Nemačkoj.:osmeh:
Kod brzih centriranja vrlo dobra metoda, recimo kod pripreme za kružno zavarivanje cevi, osovina i sl..

Ako mislis na ovu sa pocetka zicu. Zgodno je i kad npr treba cev hidraulicnog cilindra duzine 1000mm a rupe 80 ili 60 proveriti da li ima riseva. Zica od tig aparata lepo posluzi.

Za masinu je druga prica.
Sta mislis sto bi se zalili na buku nasi metalurzi sto se zgrazavaju na mauzer strugove. Bilo bi im previse bucno
😁

Genijalci. Kod njih nema nepopravljivih stvari. Njihove šklopocije su nenadjebive. A to što malo malo pa neki kamion, bus, kombi ode u provaliju i bude po 20 mrtvih to nema veze. Zaštita na radu level pro +.
Pakistan, Indija, Šri Lanka... sve je to manje više isto, bio sam tamo kod svih njih, svuda ista priča, papuče su glavna obuća, ove krpe što vise sa njih isto, malo malo pa naletiš na sakatog, vrljavog, polućoravog... Ali najjeftinija radna snaga su, najveće korporacije većinu svega po Aziji proizvode, jebaše nam znanje.

Na tu žicu mislim. To nisam vidio ali davno sam ja prestao sa tim poslovima.
Gledam vari u papučama i ne upada troska.
Joj kad upadne troska dok se izujem već se ohladilo ali ajde duraj da se ne izuvaš. :ROFLMAO:

I takodje sto mogu da ukrase inokite kamione i vozila uopsteno to ne moze niko, sve na njemu sija sljasti da to nije normalno..

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Jesi naleteo na filipince moreplovce?
Da, od slučaja do slučaja su, većinom 'vataju krivine, ne rade minut preko radnog vremena, stručnost upitna, mada u poslednje su školovaniji. Ali najjači sindikat imaju, ne može im niko ništa, zaštićeniji od ugroženih vrsta. I jako jako su opasni, nisu rijetki slučajevi da ubiju nekog na brodu, svaki od njih nosi bar nožić ako ne i nešto teže i jače.

Sve uz pomoc stapa i kanapa, sta bi tek radili da imaju nekog alata.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Slojevito i jeste jače, bolje podnosi opterećenje, bude elstičnije.
Isto kao čelične sajle, što je više niti jača je, npr 10 mm upredeno od 3 sajle ili od 10 sajli velika je razlika u sigurnosti.

Nazad
Vrh