Sapatnik
Član
Користила се за крпљење гума. У фирми праве дихтунге од ње када раде воду и канализацију. Ова је у таблама и скида се се једна страна као налепница. Када се угреје почне да хвата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je polumjesec ?
Nisam se fino izrazio. Guma je u obliku kanapa pre cnika 1cm i tako namotana u krug, na dodir je dosta meka i nije kao ona sto sam vidjao da pakistanci sa njom krpaju gumu. Kupicu je kada budem isao u taj market jer nisu neke pare, ako bude njesra sestric ce dobit plastelin.Користила се за крпљење гума. У фирми праве дихтунге од ње када раде воду и канализацију. Ова је у таблама и скида се се једна страна као налепница. Када се угреје почне да хвата.
A sta je sjebala ta manjina sa druge strane zakona? Znam da je par ljudi odavde islo na brod i nisu imali nekih problema prilikom zaposljavanju, navodno se i dobro placaNa brodovima nema boljih i snalažljivijih oficira, mehaničara, električara... od Jugoslovena, što mi znamo da zakrpimo i osposobimo to ne može ni proizvođač. Mnoge kompanije najviše nas cijene ali su ona manjina što radi sa one strane zakona to sjebala i zato nas više tu ne zapošljavaju. Mnogi agenti za ukrcaje to kažu što u formalnom što u neformalnom razgovoru.
Sjebali su to jer jednostavno neće firme da zaposle naše ljude zbog opet naših koji se bave švercom. Nije to sitan šverc nego velika priča koja nanosi ozbiljne štete i probleme. Neće da rizikuju, Azijati su im po tom pitanju mnogo sigurniji.A sta je sjebala ta manjina sa druge strane zakona? Znam da je par ljudi odavde islo na brod i nisu imali nekih problema prilikom zaposljavanju, navodno se i dobro placa
A rubovi .Rub blatobrana.
Prvenstvena namena joj je zaptivanje,ali neki je koriste i za lepljenje,ali kod lepljenja je problem što se na vrućini razgreje i onda se razvlači kao žvaka.A kako funkcionise ta ziva guma? Skoro sam je vidio u trznom centru namotana kao izolir traka, je se ona izgnjeci prstima kao glina pa se koristi ili....