Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali je dobar marketing a to je njima bitno,dobar trgovac ce i go.. o da prodaKrs alat, krs hemija, krs mlecni proizvodi, krs mesni proizvodi, krs slatkisi, krs voce i povrce. Sta god sam tamo kupio sve je krs
Ima, kad duže vreme ne koristiš alat a baterija stoji na njemu, znatno skraćuješ vek bateriji..
Pri odabiru mi je pomoglo i čitanje ove teme pa se malo ponovilo . Još pitanjce. U koferu su baterije posebno. Nema mjesta da stoji na uređaju. A vidio sam na YT da njih dosta drži posebno baterije. Ima li razloga za to?
SFS-LashingJel kupovao neko skoro trake za dizanje tereta? Ima na netu svašta.
Vecina toga alata ima motore bez cetkica , i kod njih je za duze skladistenje pozeljno skidati baterije , takvi alati imaju puno komplikovaniju elektroniku za pogon koja generira pogon preko snaznih tranzistora koji pogone stator a polozaj rotora se ocitava preko hall senzora, polozaj rotora je vazan zbog toga da elektronika izvuce max okretni moment iz motora , kako nije kao kod starog sistema da na prekidacu prekidas struju napajanja ovdje elektronika ocitava koliko je prekidac pritisnut i tako generise struju za pokretanje rotora . Znaci sav sistem je pod naponom i procesor za kontrolu trosi stalno , jer ocitava polozaj prekidaca , ovdje glavni energetski vodovi sa baterije ne idu na prekidac pa motor vec idu sa baterije na elektroniku i motor a tanke zice za ocitavanje prekidaca i tipki za odredjivanje brzine idu isto na glavnu elektroniku , radi se o jako maloj potrosnji ali je potrosnja. Tako da ako stoje nekoliko dana nece im biti nista ali ako duze stoje trose polako bateriju. Litijumjonske baterije koje se koriste kod takvog alata navodno najvise izdrze ako nisu napunjene na max , tako da nemaju problem kao stariji tip NiMH ili slicne da imejaju memori efekat.
Pri odabiru mi je pomoglo i čitanje ove teme pa se malo ponovilo . Još pitanjce. U koferu su baterije posebno. Nema mjesta da stoji na uređaju. A vidio sam na YT da njih dosta drži posebno baterije. Ima li razloga za to?
Da li imate neku preporuku za kvalitetnu obucu za rad. Radne cipele.
Sent from my S60 using Tapatalk
Samo engelbert StraußDa li imate neku preporuku za kvalitetnu obucu za rad. Radne cipele.
Sent from my S60 using Tapatalk
Sto se tice radne odjece, to je no. 1 za mene, skupa jeste al o svakom detalju se vodilo racuna. Pantalone na tregere su oko 80e i vrede svaku paru, a jakne zavisi za koju namenu oko 100e, imam par komada i nema sanse da vjetar probija ili kisa il hladnoca. Radne cipele su im takodje top, samo ko ima vecu nogu obavezno bez metala. Uglavnom skupa roba, al sahrani bar 5 komada ovih domacih pantalona. Ja sam kupio njihov set na popustu, cipele, 2 radna sorca, 2 pantalone, 2 duksa, radna jakna, 4 kratki rukav majice za 400e
Salomon je isto dobar, prijatelj na gradjevini samo njih kupuje, kaze da se ne klizu po krovu, i dosta traju dugo.Ja poslednje 3 godine kupujem Salomon i patike i radne cipele,prezadovoljan sam. Uglavnom pratim kad je akcija pa onda kupim za 10-12000.00 inace bez akcije su paprene