Da li je u istoj kategoriji ili nije , problem je naci bilo kakav aku parkside kod nas u lidlu.
Od alata u lidlu sam kupio (parkside) komplet ureznica sa svrdlima i misljenja sam da sam novac bacio.
Nisam imao dimenziju mislim M8 ili M10 ne pamtim vise , u starim trebinjskim ureznicama polomljene ili izgubljene , kupovao jos otac i ureznice parkside kupio u lidlu i zaglavio u prvoj rupi , kad sam cistio navoj na rusu i to ispod traktora . Prvo se preznojio jer je nisam mogao odviti , i to jedva sa sprejem, kad sam nekako odvio bilo je i tko ga je napravio i tko prodao, problem je bio na prvoj rupi , ruski gus nije dijamant. Poslije sam procistio navoj sa ureznicom kupljenom od preprodavaca koji prodaju alat profesionalcima, mnoguce skuplje 20 posto od tog iz lidla , industrijske ureznice , garantujem da nisu neka top kvaliteta ,ta ureznica je prosla kroz taj ruski gus kao kroz maslac i to sve rupe.
Ne kazem da im sav alat ne valja ali kako oni ne prave i imaju sto dobavljaca vise ureznice , svrdla , odvijace ne kupujem u lidlu i necu kupovati , moje misljenje da kupovanje tog alata je bacanje novca.