Xone
Član
U originalu nije imao ampermetar samo voltmetar ja sam ubacio V/A i voltmetar za mrezu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, ali ovo je stvarno što bi rekli Ameri Overbuild ili Overkill. Da li je potreban toliki trafo da bi se napuni akmulator? Imam ja 2 stara klasična trafo-grec koja su mnogo manja i rade sasvim lepo za neko normalno sporije punjenje. Ne znam koliko je brzo punjenje "zdravo" za akomulator tako da bi ga izbegavo sem u hitnim situacijama.Pa fora je ta sto pre 40 god nije bilo elektronike nego sto jaci trafo i udri
Naravno da nije potrebna tolika velicina. Ja imam neki stari SSSR velicine sveske A4 formata i debljine jedno 10cm, lagan kao perce. Normalno radi poso za koji je namenjen i punim sa njim i velike akumulatore.Da, ali ovo je stvarno što bi rekli Ameri Overbuild ili Overkill. Da li je potreban toliki trafo da bi se napuni akmulator? Imam ja 2 stara klasična trafo-grec koja su mnogo manja i rade sasvim lepo za neko normalno sporije punjenje. Ne znam koliko je brzo punjenje "zdravo" za akomulator tako da bi ga izbegavo sem u hitnim situacijama.
Ma znam da je bitna i amperaža. Trenutno pitam za napon i da li je dovoljan trafo od starog televizora lampaša sa 40 v napona (čou sam da se ti koriste). Pročitao sam da je neki napon od 40 do 70 V OK sad ne, znam za snagu. Naravno nešto veličine punjača za tel je nedovljono kao što je nešto veličine manjeg aparata za varenje preveliku. Dakle svi omamljivači koje sam video su nešto manji i lakši od starih punjača za aku (što smo ovde pričali).Bitna je amperaza. Ne ubija svinju napon vec snaga i frekvencija al je dosta izlaz nekih 35-50V AC
24 , 27, 30, 32,36 ,41,...Kupljeno na pijaci za 400din ili 3,5eura.
Koje su standardne mere kljuceva nad 22? Dok su po 100 dinara da nakupim ,jer alat ne trazi leb.
Termoprekidači na hladnjacima znaju biti 29 ključ.Ja juce vidio na pijaci kljuc viljuska-oko br 29. To zatreba jednom ili ni jednom u zivotu.