Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ kiraj
Koliko je dugacka ta poluga bila?I gde si je nabavio?
Uniorovu sam ja polomio ali ne ovaj deo nego jedan krak .Nije mi bilo jasno zašto tako da pukne iako je nisam silio.Imam jednu Bahco Argentinska proizvodnja ,malo je uvrnut ovaj deo gde je Dowidat pukao ali još funkcionišeJa vec dugo trazim takvu polugu na 1/2 samo unior i nema ih nigde na oglasima. A vasara vise ni na vidiku.
Petak je meni idealan. Odes tako kao nista ne treba, na kraju potrosis 300e na sitnice.Kod mene radnik skoro polomo Dowidatov okasto-viljuskasti kljuc 22. Puklo okce. Iskreno iznenadio sam se. Jeste da mu je bar 30 godina bilo i da je da kazemo izradjen, ali nisam ocekivao da ce tako puci.
Miltone, nedelja ujutru na Najlon u NS i nacice se nesto
Nije li mozda bolje uzeti 3/4 polugu i koristiti ako bas treba onaj adapter na 1/2 ,poluga ne bi sigurno pukla,samo adapter ,koji je jeftin spram poluge.Uniorovu sam ja polomio ali ne ovaj deo nego jedan krak .Nije mi bilo jasno zašto tako da pukne iako je nisam silio.Imam jednu Bahco Argentinska proizvodnja ,malo je uvrnut ovaj deo gde je Dowidat pukao ali još funkcioniše
Imam alata od 3/4 cola ali ovakav tip poluge još nisam našao.Imam onu polugu gde se prihvat "šeta",imam i adapter ali ...Ipak nije toliko siljeno da tako lako pukne.Kada radimo nešto oko pluga ,gde su veći šrafovi i treba jače da se stegne uzimaju se 3/4 alati ...Nije li mozda bolje uzeti 3/4 polugu i koristiti ako bas treba onaj adapter na 1/2 ,poluga ne bi sigurno pukla,samo adapter ,koji je jeftin spram poluge.
Otišao ja jedared, davno, da kupim televizor... Pitam ga "kume pa gde je daljinski?"Petkom ujutru su obavezne rukavice. Tad je roba jos uvek vruca, takoreci sa vatre skinuta
Sad prelistao katalog,razboleo sam seSamo engelbert Strauß
Sva ta vojna oprema što se prodaje po vašarima to u opšte više nije vojna. Ranije je bilo opreme iz vojnih skladišta koja je na ovaj ili onaj način dolazila na tezge i od koje je ponešto bilo vrlo dobrog kvaliteta. Danas se to šije namenski i po modellima koji su nekad korišćeni u vojsci, ali i gomila stvari koje vojska nikad nije koristila.Nema ništa do maskirnog prsluka M93
Dje taj pokrije nema zime
Ciradna bunda za MAŠINJISTU
Vunene čorape, cokule, somot rifle
Štrikov "hvala ti bako"