Alati i radionice

Уопштено, као термин на "шевенингенском језику" (илити БХС, илити српско-хрватском/хрватско-српском) рекао бих итекако може, али је питање да ли ће тај описни назив "челично гумена бртвнена подлошка", "метално гумена заптивна подлошка" или какогод већ, не буде схваћен као када одеш у продавницу алата и тражиш "оно... за оно".

Kad sam tačnije izmerio trebale bi 5x20_25 klamerice
Gde to kupujete
Treba da kucamo sitnu žicu za letve
52a79b2d1f97eb7306139417dc3f7134.jpg
4cf6769b127558102e4eece4727b8b55.jpg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Zorge,
kod mene na sjeverozapadu RH je puno germanizama i mi bi onako "čisto hrvatski" rekli dihtug šajbica ili još kraće dihtšajbica. 😂

Jezici se vremenom razvijaju. Vjerojatno će se netko kad tad dosjetiti neke zgodne riječi za takvu podlošku.

Ето, сам си одговорио - неко се заиста досетио згодне речи: дихтшајбица.

Где ћеш елегантнији израз!?

Jel neko ima ELEKTRIČNI UDARNI ODVRTAČ prihvata 3/4 ili 1"
Sad mi je stvarno preko potreban zbog kamiona, posmatram oglase
BOSCH 1" 1000NM oko 250_300e
sad koliko jak meni treba??
Ovi vulkanizeri pritegnu sa onom njihovom trofaznom šklopocijom skoro sam brenerom grejao da otpustim, ruskim ključem nije bilo šanse!!
A uzeo bih elektro da mogu i van radionice koristit, to je mala snaga 1000w tako da može generator da ga potera,
I moram uzeti jedan generator za teren, neki što može da napaja inverter 160A
I možda još koji let reflektor

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Imam jedan od cola ali je izgoreo .Radio je na visokofrekventnu struju .Ne znam da li bih mogao da ubacim neki normalan motor ?

Sad kome cena ne znaci...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jutros pricam sa bratom, imamo neki skuter, proklizala svecica u glavi, tako bilo kad smo kupili, bila labava, on uzeo da strgne kad ono kitic...
Jel postoji neki nacin nesto da se izvede a da se ne skida glava, na licinom mestu, ako bi se skidala,nova je 3000din tako da se ne isplati zezati se oko nje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh