Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ne paše, ćelija nije iste veličine kao kod makite? Trebalo bi da su to sve 18560 ćelije,Recimo liče jako na einhel al ne paše... Probao..
Ne može, može do požara ako si "majstor."Moze li tu doci do neke eksplozije ?
Ma treba napraviti masinu za punktovanje od trafoa od stare mikrotalasne, kupite baterije i limice i sami prepakujete.Nije to neka mudrost, samo treba voditi racuna u rasporedu baterija zbog voltaze.
Ja cim kupim igracu se.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Može li da se zalemi kalajem umesto punktovanja ?
Ja preporučujem Makitu 5030. Razlika izmedju 4530 i 5030 je prečnik štitnika. Bilo koji brend izabereš, gledaj da bude za disk 125mm.Hvala @miksan.
Razlika između male (4530) i malo veće (5030) je izgleda samo u promjeru štitnika.
Baš taj tip lemilice imam !!!!Kolega radi tačkasto zavarivanje sa ovakvom lemilicom.
Skinuti žičicu i zamijenti sa dva šiljka. Prisloniti na limić koji se zavaruje i okinuti na par sekundi.
Tu je solidna jačina struje jer bakarnu žicu 1.5 mm^2 užari za čas, na manjoj površini bi išlo i brže.
Ja preporučujem Makitu 5030. Razlika izmedju 4530 i 5030 je prečnik štitnika. Bilo koji brend izabereš, gledaj da bude za disk 125mm.