mirosti
Član
2.5 kW pravih ili 5-7 kW kineskih..
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio je na 135v 200 herca 950 w i 600 obrtaja .Kakav bi motor na 220 v trebao ?Dobar MACONJA
Potrebna divlja struja???
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Prodat zvao ja jutros
Mio standard honda 2,5kw je jedva terao EPS galeb 130A aparat2.5 kW pravih ili 5-7 kW kineskih..
Radio je na 135v 200 herca 950 w i 600 obrtaja .Kakav bi motor na 220 v trebao ?
Nekako teško potera elektroduInverter po mom iskustvu vuče manje od trafoa..
Jel neko ima ELEKTRIČNI UDARNI ODVRTAČ prihvata 3/4 ili 1"
Sad mi je stvarno preko potreban zbog kamiona, posmatram oglase
BOSCH 1" 1000NM oko 250_300e
sad koliko jak meni treba??
Ovi vulkanizeri pritegnu sa onom njihovom trofaznom šklopocijom skoro sam brenerom grejao da otpustim, ruskim ključem nije bilo šanse!!
A uzeo bih elektro da mogu i van radionice koristit, to je mala snaga 1000w tako da može generator da ga potera,
I moram uzeti jedan generator za teren, neki što može da napaja inverter 160A
I možda još koji let reflektor
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Crkao ,nema namotaje .Je l' baš crko motor ili zbog napona i frekvencije ne možete da ga probate? Da li bi tu možda mogao da pomogne frekventni regulator. Ja sam se samo jednom susreo sa frekventnim regulatorom, i ako se dobro sećam tamo je mogla da se podesi i frekvencija i napon.
Da, ali on ih sada uopšte nema..Koliko kontam i Kirajeva mašina je trofazna (piše na papiru namotaji u zvezdu).
Jel ima negde da se kupe te solje na nabijanje limene, one aluminijumske ne mogu da stoje cvrsto
Da li može da se namota ali da radi bez frekventnog regulatora ?Koliko kontam i Kirajeva mašina je trofazna (piše na papiru namotaji u zvezdu).
Komentarisao sam na predhodnoj strani.. Ja lično sam prezadovoljan, za blinde je čak i prejak, al ima štelovanje snage... Nikad brže nismo odradili adaptaciju.. Ma milina...Kakav je onaj parkside aku odvijac? Nesto gledam uzeo bih jedan za kucne potrebe. Dal da uzmem njega ili da gledam nesto drugo? Koliko nm treba da ima za neki normalan rad po kuci, recimo da skine blinde sa kombajna, odvije neki manji tocak i to...
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока