Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Parkside je raritet na aliexpresu i zato je adapter skup , zato sto vecina robe koja se tamo prodaje je boljeg kvaliteta od parksida, neki bi dali pola litra krvi da dokazu da parkside vrijedi taj novac , ali ne vrijedi jer i lidl mora da zaradi i to vise od kineskog proizvodjaca.E vidiš, baš to sam tražio po Aliju, kao za Ryobi na tom oglasu, samo za Dewalta. Računao sam da je to kod kineza jeftinije nego da ovde kod nas prave po narudžbini, ali i tamo nije jeftino, plus ne šalju za Srbiju. Tako da je upitna i isplativost s' obzirom da sada može naći more tih kineza sa brushless motorima i Litijumskim baterijama, ali opet ti stari Dewaltovi su baš kvalitetni pa mi je žao da ih bacim. A da npr. imam Makitine baterije onda bi taj adapter kod kineza bio jako povoljan, i šalju ga za Srbiju. Ali za parkside baterije nije...
Kupi samo adapter za parkside baterije i uzmi tu dewalt bateriju i odsjeci taj gorni dio i kopcu, vijci i epoksi smola i zalijepi , bice mozda 10mm duzi nego original adapter ali je puno jeftinije.Ma sad mi je jasno da za sitne pare ne može ništa da se uradi. Meni je bilo žao tih Dewaltova koje imam, njihove NiMH baterije su krepale, pa sam računao parksajd baterije su dostupne, jeftinije od konkurencije, dobra je i garancija, plus već imam tri baterije i punjač, pa rekoh ajd' da probam naći neki adapter i rešim problem za sitne novce. Al' ne ide to baš tako lako...
Ali ti adapteri postoje, samo ih ne šalju za Srbiju. No manje više, ionako su skupi za Parkside baterije u odnosu za adaptere koji koriste baterije drugih brendova. Potražiću ove adaptere koje spominje @nesto2 i nekako nakarabudžiti na gornji deo kućišta originalne NiMH Dewalt baterije...
Kordun obicna-jeftina, dobra za sirovo drva. Prodavac nedovoljno razmetnuo, mora da se ostri.Da li neko ima preoporuku za kvalitetnu testeru za drvo za cirkular? Otvor 30mm, prečnik približno 23 cm oko 30 zuba. Za profesionalnu upotrebu.
Šta je bolja varijanta ako se uzme u obzir da će se ponekad možda naleteti na neki ekser koji bi trebalo da prživi?Kordun obicna-jeftina, dobra za sirovo drva. Prodavac nedovoljno razmetnuo, mora da se ostri.
Freud vidia - za poprezni rez - radi savrseno, ne tupi se na suvom drvetu, 100 m3 isekla bez ostrenja, pravi manje trinje. Mana ,cena 2,5 puta skuplja od obicne, nije za eksere i slicno.