Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5000 je kopija makite na kp i radi za sve pare......Tako nešto i planiram, pomoć poluge. Ima sad nekih akcija, pratim cijene u Austriji i ovdje. 215 nm je oko 100 e, a malo veća akcija je na model inpaxxo 18/400, on je 230 e u Austriji.
ja sam neki dan kupio prvi udarni..einhel impaxxo 18/400 i dupli punjač + 2baterije 4ah...sve zajedno me izaslo 232e...Tako nešto i planiram, pomoć poluge. Ima sad nekih akcija, pratim cijene u Austriji i ovdje. 215 nm je oko 100 e, a malo veća akcija je na model inpaxxo 18/400, on je 230 e u Austriji.
Ja sam baš pre neki dan pokušao da sa tim Parkside zelenim udarnim odvijačem (do 400Nm) odvrnem šraf koji drži pretplužnjak na Vogel plugu (ključ 24), i nije mogao ni da ga mrdne. Bio je baš dobro stegnut, ali verovatno i malo zapekao jer nisam mogao okastim ključem da ga odvrnem, a drugi pretplužnjak sam bez problema popustio ključem. Nisam imao ni vremena ni živaca da tražim gedoru i dobru polugu, pa sam čekićem po ključu ubedio šraf da se popusti.Ljudi jel se salite sa tih 400nm i m16 srafovima i sa očekivanjima od tih "igracki".
Pa milvoki od 1800nm je umeo da ima poteškoća sa pojedinim m16 srafovim i sad bos od isto toliko Nm,mali bos od 400nm je strava spravica al za srafove do m12,sve preko toga je mučenje i maltretiranja alata.
Zeleni parkside od 400nm ima realnih 200,to je stegao i to je i odvrnuo,probano više puta iz radoznalost kad se odvijac tek pojavio kod nas,bez obzira na marku to 300,400 da ne spominjemo 200nm su odlične masine al za sitnije srafove sigurno ne veće od 12mm i tu će po negde da imaju problem,to jednostavno u poljoprivredi nema neku ozbiljnu primenu.Ja sam baš pre neki dan pokušao da sa tim Parkside zelenim udarnim odvijačem (do 400Nm) odvrnem šraf koji drži pretplužnjak na Vogel plugu (ključ 24), i nije mogao ni da ga mrdne. Bio je baš dobro stegnut, ali verovatno i malo zapekao jer nisam mogao okastim ključem da ga odvrnem, a drugi pretplužnjak sam bez problema popustio ključem. Nisam imao ni vremena ni živaca da tražim gedoru i dobru polugu, pa sam čekićem po ključu ubedio šraf da se popusti.
Uzgred, imam i DeWalt udarni odvijač, trebalo bi da je jači od tog zelenog Parksajda, ali je sa starim prihvatom za NiMH baterije. Tražio sam po Aliexpressu adaptere da mogu da koristim Parkside baterije na tim starim 18V NiMH DeWalt alatima (jer pored tog udarnog odvijača imam i bušilicu, ručni cirkular i reflektor koji koriste 18V NiMH baterije pa bi mi ti adapteri baš pomogli), ali ništa što je vezano za Parkside nije dostupno za Srbiju. Jel ima neko pojma zbog čega je to?
Zato sto je parkside Lidlov brend.Ja sam baš pre neki dan pokušao da sa tim Parkside zelenim udarnim odvijačem (do 400Nm) odvrnem šraf koji drži pretplužnjak na Vogel plugu (ključ 24), i nije mogao ni da ga mrdne. Bio je baš dobro stegnut, ali verovatno i malo zapekao jer nisam mogao okastim ključem da ga odvrnem, a drugi pretplužnjak sam bez problema popustio ključem. Nisam imao ni vremena ni živaca da tražim gedoru i dobru polugu, pa sam čekićem po ključu ubedio šraf da se popusti.
Uzgred, imam i DeWalt udarni odvijač, trebalo bi da je jači od tog zelenog Parksajda, ali je sa starim prihvatom za NiMH baterije. Tražio sam po Aliexpressu adaptere da mogu da koristim Parkside baterije na tim starim 18V NiMH DeWalt alatima (jer pored tog udarnog odvijača imam i bušilicu, ručni cirkular i reflektor koji koriste 18V NiMH baterije pa bi mi ti adapteri baš pomogli), ali ništa što je vezano za Parkside nije dostupno za Srbiju. Jel ima neko pojma zbog čega je to?