Koliko para? Razmatram nabavku ovakve masine...Današnji ulov sa pijace. Solo mašina bez baterije i pribora, ali baterije imam od drugih mašina pa mi tako i odgovara da ih ne gomilam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko para? Razmatram nabavku ovakve masine...Današnji ulov sa pijace. Solo mašina bez baterije i pribora, ali baterije imam od drugih mašina pa mi tako i odgovara da ih ne gomilam.
Kolike su dimenzije? Nija malo mala gornja ploča? Mislim, ne znam za šta planiraš da ga koristiš.
Koja brsilica je u pitanju?Danas mi se sama ukljuci aku brusilica, zavrti i odleti sa astala
Ja izvadim bat i ugasi se
Pogledam prekidac stoji na off vratim bat ona se ukljuci
Rastavim unimerom proverim prekidac ispravan vratim sve sastavim stavim bat ona uvek ukljucena????????
Sta to moze biti?
Ima neku malu stampanu plocu jedino da ona brljavi?
Ne znam stvarno napamet dimenzije. A za sta bi mogo da koristim kolica za CO2 aparat, sta mislis?Kolike su dimenzije? Nija malo mala gornja ploča? Mislim, ne znam za šta planiraš da ga koristiš.
Mislo sam da planiraš gornju ploču da koristiš kao sto za zavarivanje, ali verujem da je premala za većinu stvari.Ne znam stvarno napamet dimenzije. A za sta bi mogo da koristim kolica za CO2 aparat, sta mislis?