mirko67
Član
То је добро, ја сам потрошио 100кила електрода и опет незнам да варим, морам да набавим још нешто што не прави шљаку.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ti je onaj poklopac hidraulicnog razvodnika na prodaju?Jel zna neko šta je ovo?
https://ibb.co/KKk9jLX https://ibb.co/rF26bb6
Deluje kao stara gedora zbog ove četvrtke gore i mehanizma ali mi nije jasno šta mu je ovo na dodjoj strani sa rupom?
Nije. Skinut je jer je ručica pukla. Razmišljam, bolje da je malo bolje da je iskujem i probušim rupu nego da varim.Da li ti je onaj poklopac hidraulicnog razvodnika na prodaju?
Рече онај мајстор са тик тока да је та серија 700 једна од бољих,можда ниси имао среће.Mi u firmi od zajebancije uzeli onaj co2 KZBUR500, i za divno čudo to odlično radi.
Neki dan poručimo kao noviji model kzbur700, displej, digitala itd, kad ono prc, nevalja ništa. Morali vratiti, i opet poručili 500.
Čini mi se oko dvajes iljada..
Gde ima? Kolko para?Za Imr razvodnik ima da se kupi posebno ovaj poklopac i rucica, nisam siguran da li odgovara za Imt.
Ja sam probao ovu foru sa gorkom solju. Dobio sam neke rezultate , čak je akumulator imao snage da zavergla, ali nije držao napon. Nakon par dana napun bi pao i bio bi neupotrebljiv.Veoma zanimljivo xd ...
Da, govori za tu stvar koja se kod nas naziva gorka so (naziva se još Epsom so ili NaCl ako će baš da budemo precizni).On je u video klipu rekao to sa solju ili cime je vec radio mu se najlosije pokazalo,ovo sa punjacem je bilo dobro,cak je jedan akumulator dovelo do skoro fabrickih specifikacija.
Greška. Mislo sam na MgSO₄·7H₂O.NaCl (natrijev klorid) je kuhinjska sol.
Gorka sol je magnezijev sulfat.
Epsomova sol, gorka sol ili magnezijev sulfat za kupke - gdje kupiti, cijena, iskustva
Magnezijev sulfat heptahidrat (MgSO4 x 7 H2O ili gorka sol, episomit, epsomit, epsomova sol, epsomska sol, magnezijeva galica) se nalazi u nekim mineralnim vodama. Najčešće se koristi u kupkama za uklanjanje bolova u mišićima, kod grčeva i sl.www.terra-organica.hr