Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od čega su ti "plastično čepovi"? Ne tope se?
Deo , fi koji ulazi u sto, nema nikakav venac, zarez? uvek sam se pitao kako se zavarivacke stege drze za sto..
Nema nista od toga i moze dobro da stegne. Ostrugao sam ga na fi 15,9 a rupe su busene fi 16. Kao sto sapatnik rece, iskosi se malo i onda zapne i tako drzi.Deo , fi koji ulazi u sto, nema nikakav venac, zarez? uvek sam se pitao kako se zavarivacke stege drze za sto..
To je sličan princip kao Co2 aparati samo bez boce? Jel mogu sa njim tanji materijali da se vare? Naravno ništa profesionalno.Eeeee da se pohvalim .
Postao sam ponosni vlasnik Parkside co2 aparata,onog sa punjenom žicom.
Pa sa onim i lud moze da zavari ako sam ja uspeo naravno ne profi već nešto za oko kuće što bi se reklo.
Trebalo bi da je co2 samo je punjena žica,nema bocu.To je sličan princip kao Co2 aparati samo bez boce? Jel mogu sa njim tanji materijali da se vare? Naravno ništa profesionalno.