AcA OPEL
Član
200A zavrsava odlicno poso, bar meni. Bas mi cudno da ti treba toliko jaci aparat, ali svakako da nije na odmet ni 300A.
Jel si ti prodavao prednju vucu za GAZ?
Jel si ti prodavao prednju vucu za GAZ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не може то од навојних шипки за велике лежајеве. Најбоље од цугова од камиона,стругар да одради.Онда можеш из м84 гусеницу скинути са њим. Ја сам тако одрадио,нема смрти.Napravi ti strugar tu plocu,ostalo ti mozes sam kuci sklopiiti od navojnih sipki u kvalitetu.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Elektroda 6013 ide na minus pol.Kako spajate kablove za zavarivanje na tim invertorima? Crveni na crveni, crni na crni, ili obrnuto? Kako je bolje za zavarivanje nelegiranog konstrukcijskog čelika rutilnim elektrodama?
Zavisi šta hoćeš da postigneš zavarom.Kako spajate kablove za zavarivanje na tim invertorima? Crveni na crveni, crni na crni, ili obrnuto? Kako je bolje za zavarivanje nelegiranog konstrukcijskog čelika rutilnim elektrodama?
Samo dve maske , kroz jednu snimaj, sa drugom vari...ja skrkao obicnu masku, nagazio je, a znaci ona da ponegad varnes nesto malo, da ne navlacis automatsku...Ne mogu i da snimam i da varim. Jedino ako nadjem nekog da zna da snimi kroz masku.