AcA OPEL
Član
Kupi HUGONG 160 ampera. Bio je oko 14000, ne znam sad, a sasvim je solidan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima ga u prodavnici Bo... kod mene, 15300. Pogledaću malo utiske i kupujem
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Taman dok staviš nove bolje i kvalitetnije kablove opet dodješ na cenu Hugonga gde ne treba ništa da menjaš kad ga kupiš plus garancija dve godine i sve što piše na specifikaciji je tačno!Nemam pojma za te druge kineze ali verujem da su dobri,Kzubr imam i svako ko sa njima radi ih hvali.Samo racunaj da za elektrodu mora kablovi da se menjaju jer ovi sto dolaze su previse kratki i prakticno neupotrebljivi.Osim toga cista je 10-ka aparat(za te pare).
Знаш да те ни са чим везане цифре наводно ампераже могу да се доведу у ред некаквим потенциометром на полеђини тог дисплеја? Измериш колико ствар "вуче" ампера, па окретањем тог потенциометра (ако постоји на дисплеју тог апарата), доводиш цифру на дисплеју да показује потрошњу.Sta reci za firmu koja lupa amperaze kako im se prohte ....
Imam ja onaj Kzbur 400 i radi to sasvim odlično za te pare.Ima i arc force pa je skoro nemoguće da zalepi,osim ako se ne trudiš.Ovaj kzubr ima za 8500din.
No meni se malo vise svidja hugong 160 iskreno ali je i cena skoro duplo veca.
Ne znam kolika je kod kzubr intermenca, kod hugonga je recimo 100% pri 70A, tako nesto a kod 160A je 20%.
Ja sam probao par inverter aparata novije generacije ali nisam obracao paznju na amperazu.
Sta mislite koliko debelu plocevinu moze variti pri tih 70A da bi imao punu intermencu tj da bi mogao ceo dan da se maltretira?
Na mojim starim trafo aparatima na 80A se moze variti lim 1mm samo i to lepi, samo da places pored njega.
Moram da napomenem da za ovaj pomenuti hugong pise u opisu da nema problema sa lepljenjem elektrode, reseno je nekim prekidacem (ako sam dobro zapamtio, ma da nije ni bitno) a kod ovog kzubr-a to ne pise...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ja jos ne uze aparat ... bio sam zagrizao za 300lcd, ali mi se otvorili neki drugi planovi u glavi, pa se opet vrzmam oko izbora , od 200lcd do 300...Onaj HUGONG 160 ampera sa elektrodom 3,25 treba da zavaruje ceo dan ako treba i to po vrucini. Ploce debljine 10-12mm bez problema.