DraleTD
Član
Мерцедес међу електродама!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мислим да се неки типови "Ерликон" електрода производе у Грчкој. Можда си на њих мислио.A neke Grcke ?
Slazem se. Neko kaze "Za početnike je dobar bilo koji aparat". pogrešno! Sa lošim apartom koji nema stabilan luk nikad nećeš naučiti da variš. Ja se godinama patio sa dedinim starim končarom da bih na krju shvatio da problem nije bio u meni već u aparatu.Nama početnicima je važnije da se elektrodom lako zavaruje, nego što je to iskusnim majstorima. Oni svakom vrstom lako zavaruju, a biraju prema vrsti materijala i zahtjevnosti zavara.
Jeste, radi. Samo sto nema preciznost kao pravi.Ček, jel to funkcionalno?
Koji koncar?Slazem se. Neko kaze "Za početnike je dobar bilo koji aparat". pogrešno! Sa lošim apartom koji nema stabilan luk nikad nećeš naučiti da variš. Ja se godinama patio sa dedinim starim končarom da bih na krju shvatio da problem nije bio u meni već u aparatu.
I onda pomisli znam ja da varim,pa mu zapadne neki trafo relikvija i onda bude ne valja aparatSlazem se. Neko kaze "Za početnike je dobar bilo koji aparat". pogrešno! Sa lošim apartom koji nema stabilan luk nikad nećeš naučiti da variš. Ja se godinama patio sa dedinim starim končarom da bih na krju shvatio da problem nije bio u meni već u aparatu.