Alati i radionice

Ja imam onu malu libelu kao privezak,simpaticno:) i radi ali koristim vece...:rolleyes: ravnjaca aluminijumska od 2m sa libelom nije bas pogodna za privezak😞

Nama početnicima je važnije da se elektrodom lako zavaruje, nego što je to iskusnim majstorima. Oni svakom vrstom lako zavaruju, a biraju prema vrsti materijala i zahtjevnosti zavara.
Slazem se. Neko kaze "Za početnike je dobar bilo koji aparat". pogrešno! Sa lošim apartom koji nema stabilan luk nikad nećeš naučiti da variš. Ja se godinama patio sa dedinim starim končarom da bih na krju shvatio da problem nije bio u meni već u aparatu.

Slazem se. Neko kaze "Za početnike je dobar bilo koji aparat". pogrešno! Sa lošim apartom koji nema stabilan luk nikad nećeš naučiti da variš. Ja se godinama patio sa dedinim starim končarom da bih na krju shvatio da problem nije bio u meni već u aparatu.
I onda pomisli znam ja da varim,pa mu zapadne neki trafo relikvija i onda bude ne valja aparat :D

Dok te ne preznoji matori krš i dok ga dva puta ne lupiš pikamerom ništa od majstorluka :D

Vidi se da ste hobisti ....pikamer lol,ja sam mog pregazio traktorom !!!.I jos uvek radi lol,samo sam morao ispraviti poklopac cekicem malo jer je blokirao ventilator,jeb... ludi trafo,ako ima ikakvu prednost nad ove moderne aparate to je onda izdrzljivost.Buzz box sto bi amurikanci rekli,eternal machine,simplicity at its best.

Nazad
Vrh