Gost 16052020
Član
Ako se ne varam, oni brojevi koji su utisnuti u akumulator govore i o datumu proizvodnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se, ali obavezno akumulator DOPUNITI SADA, na punjaču, i onda "garažirati", a ne na proleće, pred sezonu...Najbolje je skinuti ga ocistiti i staviti negde gde nema veneke promene temperature.Onda pred sezonu dopuniti i to je to.
Ja ne skidam akumulator sa traktora ali raskacim kleme i jednom mesecno dopunim par sati a traktor ne koristim takodje 3 mjeseca
...nema boljeg dopunjavanja od altenatora
Slažem se, ali obavezno akumulator DOPUNITI SADA, na punjaču, i onda "garažirati", a ne na proleće, pred sezonu...
Imam rođaka u selu koji samo "kresne" traktor da dokaže da pali, i traktor ne radi ni 3 minuta i on ga ugasi...
Totalni kreten, više puta sam mu rekao da to ne radi, jer tako uništava akumulator, ali on ne daje ni pet para...
I na kraju sam digao ruke, a šteta akumulatora, 110 Ah, ganc NOV, star par meseci...