Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel uzimao neko ruske akumulatore? Kakvi su cene i kako su se pokazali?
Да додам у вези овога, и други ми је вриснуо пре неки дан од Јула ове године, толико о квалитету....сад узео другу марку, неки ТАБ од 100 ах и 900 ударне струје, па ће да видимо.Da li neko ima iskustva sa Starter Plus akumulatorima? Kako su se pokazali i vrede li cemu? model od 135ah kosta 13600, garancija 28 meseci. Model kao na slici.
- - - - - - - - - -
http://start-commerce.rs/shop/online-prodaja-akumulatora-srbija/starter-plus-12v-135ah-880a-l/
Na passatu b5.5 koji je kod mene 4 godine,ode akumulator pre par dana,pali on ali sa mukom...Bio je varta crni,a ja sam bio zadovoljan koliko je izdrzao i uzeo opet vartu silver 74ah koji me kostao 8200 din.Na drugom autu je vesna (kupljena pred proslu zimu) i samo se nadam da na traktoru nece ove zime ispustiti dusu....
Да додам у вези овога, и други ми је вриснуо пре неки дан од Јула ове године, толико о квалитету....сад узео другу марку, неки ТАБ од 100 ах и 900 ударне струје, па ће да видимо.
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга