Tomić Toma
Član
Bio sam u ugasenom autu. Tata izasao dok je jos bio upaljen i nije zujalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio sam u ugasenom autu. Tata izasao dok je jos bio upaljen i nije zujalo.
Ispustio dusu na Svetog Dimitriju. Znajuci prethodnog vlasnika dobro da je i godinu ana izdrzao. Imao je dobar napon ali neopterecen. Cim se optereti napon padne. Taj dan palio auto sa KBK 45Ah. Iznenadio sam se kako dobro pali i vrti dizela od 2000 kubika.Na osnovu napisanog - neće taj (još) dugo.
Ispustio je on dušu kod tih 3,5V ... ovo samo "zombira".
Ako je sad tako loš, nemoj sa istim čekati zimu. Nikako.
Ali bi mogao da posluži do prvih (jačih) mrazeva.
Doduše ni punjenje nije baš sjajno (iako na leru, trebalo bi da je više, bar 14V inače će slabo dopunjavati, na gasu mora ići na propisanih 14,4V).
Napon od 13,2V je samo za održavanje punog akumul. a 12,8V je tek pun akum. sa tim ne može da se puni, naročito ne u gradu (kratko vreme), pa proveri može li se tu nešto uraditi (da i sledeći ne ispusti dušu u toku ili neposredno posle garancije).
Ne razumem u cemu je problem? Popravljao sam dosta punjaca. Osim ampermetra nema nista dodatno. Neki cak i nemaju grec vec samo 2 diode. Ako mislis na ispeglanost napona, to je druga prica.Tomo nemoj da iznosis dezinformacije. Kad se u nesto ne razumes bolje da ne pises nista.
Kada bi se ispravljac pravio kako si ti opisao bilo bi super...
Nista licno, samo nemoj da se ucis tome..