Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
На том акумулатору је само Теслина налепница,а то на шта је налепљена је неко мађарско срање од акумулатора.довозе из мађарске и само налепе етикету..уништише онакву фабрику и квалитет.Samo da napisem par reci hvale za Tesline akumulatore! Crko je mesec dana posle isteka garancije i to crko totalno da ni kontakta nema!
На том акумулатору је само Теслина налепница,а то на шта је налепљена је неко мађарско срање од акумулатора.довозе из мађарске и само налепе етикету..уништише онакву фабрику и квалитет.
Jesi merio koliko ti volti daje alternator ? Da ti ne prepunjava pa se zato duvaju, ja sam jedino imao problema sa bleck horse, crkne tacno mesec dana po isteku garancije, sad koristim Vartu, i proatomic i zadovoljan sam, exide su isto dobri.Meni Tesla od 100 ampera vrisnuo mesec dana pred istek garancije.Naravno od zamene ništa.Pro Atomic isto od 100 ampera naduvao se nakon 4 meseca ni govora o zameni.Prešao sam na Top Start akumulatore,jedan zamenjen u garantnom roku bez ikakvih problema,natezanja i naravno priznate greške sa njihove strane.Obično te otkače jer je greška uvek do tebe a do njih jok.
Kako utvrditi da je akumulator zavrsio svoju karijeru?Nekom tehnikom bez majstorskog alata...jer me majstor je...e vec danima.
Jel za kombajn?
Ja jutros sa popraznim akumulatorom od 45ah upalio Meckinog dizela od 2000 kubika. Rec je o nekom KBK koji je identican Slovenackom Starter Vesna akumulatoru. Mislio sam da nece moci jer je motor hladan, ali bez problema je upalio.
Na jednom kamonu imam 2X Black Horse 135ah. Jedan 2010 (ili 2011), drugi kraj 2012. Na drugom kamionu 2X Pro Atomic 110ah 2013. godiste. Svi i dalje dobro pale. Nije bilo nikakvih problema, samo sto sam povremeno dolivao sestilovanu vodu.
Sad sta preporuciti, nisam siguran jer obicno kupujemo najeftinije. Oni Midac ne i trebalo da su losi. Dolaze iz Italije, ali nema od 180, vec ima 150 ili 200ah.
E to i jeste,motor nije bajan,prvo paljenje pogotovo po hladnijem vremenu mora prvo grejac jedno 30 tak sec,pa onda malo zavergla 4-5 sec pa upali. Bojim se da slabiji akumulator nece imati snage...Ako ti je dobar motor u zmaju uzmi Banera od 80 ah i neboj se. Celo leto smo radili sa 74 ah i sa losim motorom pa drzi ko blesav. Po meni najbolji od svih a nisam cuo jos uvek reklamaciju na njega jedino
Vlado dovoljan ti je akumulator od 140 ampera.Kod mene na kombajnu je Top Start 140 ampera od 2011 godine.Koristim ga na traktoru kada kombajn ne radi.
Dobro te nije savetovao da turiš akumulator od el.viljuškara.