banePA
Član
I ja sam koristio, na nekima i dalje koristim Mustang ali više neću, jesu najjeftiniji ali i dosta loseg kvaliteta. A koje cu dalje ne znam videcu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 542 ga koristim evo vec 3 god bez problema, prosle godine je palio na -10 bez problema, samo sto on bas lako pali dok 558 mukeMustang su izdržavali kolika je i garancija, s tim da su pre par godina bili najjeftiniji.
Ja koristim sada Top Start, nisu loši
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
Koji alnaser imaš na 558? Dok smo imali 558 prvo je bio njegov fabrički ,,njuškaš", godinama problemi, sporo vrti, zimi posle 2 startovanja počne da mjauče i nema paljenja. Onda je crkao pa smo kupili nov iskrin koji je mnogo jači i taj je izuzetno brzo pokretao 558, čak je dve godine radio sa 1 akumulatorom 66 Ah.Na 542 ga koristim evo vec 3 god bez problema, prosle godine je palio na -10 bez problema, samo sto on bas lako pali dok 558 muke
U servisu su mi rekli da je oslabio i da neće biti kao nov. A dosao sada sa polovnim traktorom.@aca74
Mislim da taj Optima akumulator treba da ima veći napon punjenja.Proveri to,moguće da uopšte nije crkao.Koliko se sećam trebalo bi da je regulator napona na alternatoru podešen na preko 15v.To su suvi akumulatori sa daleko većim brojem ciklusa punjenja i pražnjenja.Prefviđeni za jahte i dolaze kao fabrička ugradnja u Američka SUV vozila.