kanalas robert
Član
Meni juce crknuo akumulator na Rusu Black Horse 7 god star sad idem po nov Banner dobro mi se pokazao u Vladimircu.Cena je oko 12000 din od 100 ampera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni juce crknuo akumulator na Rusu Black Horse 7 god star sad idem po nov Banner dobro mi se pokazao u Vladimircu.Cena je oko 12000 din od 100 ampera
Danas, nakon 5 god` imt 560, prvi put da ne upali. U pitanju je BLACK HORS 97 Ah, inace je cele zime palio normalntvorio sam masku a na minus klemi oksidacija velicine krofne(omanje) i vlazan, do sad je uvek bio suv. Cale mi kaze "gotov je nece dugo"Dali je to znak da crkava? Stavio sam brzi punjac 10ak min. i upalio. Sutra provera destilata i 24 h punjenja pa cemo videti sta kaze.
Akumulator je punjen 24 h. Pisao sam pre dva tri dana, to je onaj sto mu je bila prazna celija. Odmah posle punjanja je pokazivao 13 v. a nakon 10 sati stajanja je pao na 11.5v. Traktor pali, ali dok je ugasen i dalje pokazuje 11.5v.(mislim nije opao od juce).