Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala Vam na konkretnom odgovoru! Sad mi je otprilike sve jasno osim ove jedne rečenice iz citata. Ako je loš, kako je onda najisplativiji? (Po daljem tekstu ne sledi da je loš.) Da li je reč o lapsusu? (Taj akumulator mi je postao još privlačniji kad sam čuo da postoji i servis u mom mestu..)
e bas si ga ubo taman isteko garantni rok nista me ne bi cudilo da ga ova nasa balanguzija namerno prave takvogTrajao je 27 meseci a garantni rok je bio 24.Odrzavan redovno ,zimi unet u radionicu ma sve sta da ti pricam, kada je fabricki los.
Има ли код вас Тесла Брчко акумулатора..Члан Сталкер може рећи нешто више о њима..Моје мишљење је да су веома добри а ценовно повољни.да не говорим о предратном квалитету.
Popucali mi novi akumulatori /5 meseci stari/ palio celu zimu punjenje bilo 16 V serviser kaze da je do toga , zamenuo regler sada punjenje 13,6 V nece da pali ali kiselina ne isparava ali dzabe to kad nece da pali i sada su hladni a pre uvek bili topli. Da li treba vece punjenje. Akumulatori su neki bugarski valda predhodni palili 7 godina i ostali suvi a ja kupum iste pocetkom novembra pukli pred novu godinu, i palili do skora dok nismo zamenili regler. Sta je lek. Hvala.