Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovakav akumulator imam vec 10-ak godina.To je neverovatan akumulator.Sta mu sve nije radjeno i dalje radi.Skup je ali ja sam odusevljen.
Дошао са кејсом, невероватан акумулатор од свега 50Ач, иначе слику сам скинуо са нета, јер га нисам сликао...и сена му је папрена од свега 200+ јевропљана...
Ma pregledano je to više puta sa više aparata,jednostavno sam valjda takve sreće da pogodim na loš akumulator.Razmišljam se da kupim ovakav kao što mi saleCar@ preporučuje samo bih voleo da ima malo više Ah pošto traktor radi tokom cele godine i mora da pali i kad su veliki temp. minusi.@danijella
Da li si pregledao voltmetrom napon punjenja. Postoji sansa da ti regler neadekvatan napon pravi i da zbog roga unistava akumulatore.
Ma pregledano je to više puta sa više aparata,jednostavno sam valjda takve sreće da pogodim na loš akumulator.Razmišljam se da kupim ovakav kao što mi saleCar@ preporučuje samo bih voleo da ima malo više Ah pošto traktor radi tokom cele godine i mora da pali i kad su veliki temp. minusi.
@ stalker Nesumnjam ja u vašu stručnost i poznavanje materije,zato sam i odlučio da pružim Exside još jednu šansu.Danas poručen ovaj aku.http://www.akumulator-shop.rs/kateg...-professional-power-ef1420-12v-142ah-detaljno
Retko koji traktor da ima prejako punjenje, većinom je nedovoljno.
Ni kod mene nema datum. Samo stoji nalepnica na kojoj pise da je uvezen 2014, proizvodjac, zemlja porekla, zastupnik za Srbiju.Stigao danas akumulator,sad da ga montiram i da podesimo to punjenje @stalker jel potvrđujete ovo što kažete da bi trebalo punjenje biti 14,8V za ovaj aku.?Zna li neko kako mogu da proverim kad je akumulator proizveden? Pre nego što ću ga naručiti pitao sam ove u prodavnici i oni mi kažu da je datum proizvodnje 06.02.2014 a ja taj podatak nevidim nigde.
Retko koji traktor da ima prejako punjenje, većinom je nedovoljno.
Potrebna mi je preporuka za akumulatore za MTZ 82.1, ovde na forumu mi je rečeno da idu 2x97Ah. U jednoj prodavnici kod mene imaju:
- Power Max Agri PM1000A 12V 100Ah, 800A (EN), garancija 2 godine, cena 9800din
- Firecell 95D, 95Ah, 800A, garancija 2.5 godine, cena 11290 din, servis u mom mestu
Šta biste uzeli od ova dva, ili možda neka preporuka za kupovinu preko neta, ali u rangu ovih cena a ne neke duplo skuplje i sl.?