kombajner
Član
@Cira92 Gde kupujes taj akumulator?? U PT ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svašta sam imao. ali samo EXIDE je opravdao uloženo.Neka je i malo skuplji ne strepim ni na -25 da neće auto upaliti.
Što bi se reklo: "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"
Vladj koliko si platio Exide?
Ja sam neki dan kupio EXIDE,al nije ovakav sa slike i malo je manja cena.
Ja sam imao na kombajn dva komada Optima,mislim da su bolji,ali cena jedne baterije ko dva akumlatora Exide.Od Exide-a cini mi se da nema bolji.
Ja sam takav sa gelom Exide kupio pre 10-ak godina i jos tada je bio oko 18000 din i evo neverovatno ali jos radi.I sta je sve sa njim uradjeno to je cudo.Mislim da je 50-60 ampera a palio je traktore,kombajne,verglao po zimi i ledu,prespajano je bezbroj puta i jedna klema mu je skoro potpuno izgorela i zacudo jos drzi struju i radi.I mraz mu ne smeta.Cuo sam i ja da je Optima za nijansu ili dve bolja ali ja od ovoga bolje i ne bi trazio.Samo je ipak cena za nase uslove za sad prevelika.I kod mog Exide gel je bila garancija 24 meseci,to je malo za tako velike pare.Ja sam imao na kombajn dva komada Optima,mislim da su bolji,ali cena jedne baterije ko dva akumlatora Exide.
http://www.akumulator-shop.rs/starter-akumulatori/brodovi-nautika/optima-rt-4-2-c-12v-50ah-detaljno
@Cira92 Gde kupujes taj akumulator?? U PT ?
Ovaj CIAK sam video pre neki dan u Metrou na Vidikovcu i košta negde oko 12 hiljada.
U zavisnosti od potrebnih karakteristika ide i cena. Za auta novije generacije sa gomilom elektronike se ne preporucuju obicni akumulatori. Stoji i u specifikaciji akumulatora za koji tip motora je namenjen, do koliko kubika, da li je elektronac...