zorke
Član
Mogo je barem umesto plavog kabla da stavi crveni.A sto se uredjaja tice pa akumulatore prave vec 100godina i odjednom nam treba ovakav uredjaj.Mislim da je sve u kvalitetu izrade same baterije(vek trajenja).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova spravica je jako dobra i isto tako se pokazala za centralna grejanja,kada nestane struje pumpa nastavi sa radom zavisi do stanja i kapaciteta akomulatora a i do snage pumpe može da tera i do 10 sati bez prestanka.Naravno mora biti postavljen akomulator i priključeno na mrežu.
Caka ovog nazovi pretvarača napona je u tome šro on počinje da puni primera radi na 1o,5 volti a prestaje na 12,4 ito najviše doprinosi očuvanju akomulatora-ne dozvoljava da dođe do prepunjavanja.
Nemoj samo neko da se zezne kao ja da kupi onaj bugarski monbat znači djubre teže.privukla me je veća udarna snaga i što sam odavno imao takav na kolima i služio je super.
jedan mi je crko posle par meseci dali su mi drugi evo ga i on mi ne miriše na dobro.nosio sam ga u drugi servis da ga pune i oni nisu uspeli da ga napune kako treba kažu pao napon od nekorišćenja a i njega sam pre dva meseca uzeo i radio sam stalno.kažu biće bolje kad bude traktor radio svaki dan.samo lupaju gluposti
Bilo bi pozeljno da bez obzira sto je nov treba ga staviti na punjac i proveriti dal treba dosuti destilovane vodePitanje za clana Stalker,a i za ostale clanove koji imaju iskustva sa tim-da li nov akumulator pre montiranja na masinu dopunjavati ili NE?