Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto ta Tesla se kod nas nisu nesto u zadnje vrijeme pokazali, na nivou otprilike "crne kljusine". Mozda Teslu za vas u Srbiji, tj inostranstvo, rade kvalitetnije.
kaka crna vesna za leto mozda,ja kupio 2 nit traktor ni auto na mrazu mogu da upale dok ih ne dopunjam,reklamiro dva puta premere i dopune i kazu dobro je to.tako da garanciju okacis macku o rep a tek godina ipo.Vesna bi se mogla pokazati ponajbolje.
Eto kod mene je bela kljusina kao garancija 3 god, ako pri isteku 2 godine odneses u servis. i normalno to ti niko ne napomene. meni crce ali kada sam cuo da od 135 akumulatora 95 nije izguralo 2 godine, e onda stvarno . tesla mi je na rusu 2*100 Ah i na njih nemam primedbe , mada na ursusu sam imao opet teslu crkli pre isteka garancije .Eto ta Tesla se kod nas nisu nesto u zadnje vrijeme pokazali, na nivou otprilike "crne kljusine". Mozda Teslu za vas u Srbiji, tj inostranstvo, rade kvalitetnije.