markojx
Član
Kaze meni drugar autoelektricar kad konstatuje da je akumulator crko i da treba nov svi kukaju kao da je umro neki clan porodice skoro da izjavi saucesce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дали може да се провери алтернатор дали пуни преко ел мотора са компресора ременице су исте могао би ел мотор да искористим као погон е сад не знам где шта да повежем због побуде?
Kod nas ciak odma posle garancije vrisnio…Magnum x 2 -zavrsili karijeru na dve razlicite masine odmah nakon isteka garancije.jedan spao na 9,drugi na 6v.jos dva komada nekako vrte na traktoru gde je paljenje na 24,ali daleko su od snage koju treba da daju.sve u svemu losi.
ciak nije los,ima par komada-drze se i imaju dobar start.
Koji tacno?na dva auta stoji ciak,i tri komada ona Agro na masinama.Kod nas ciak odma posle garancije vrisnio…
Danas jos jedan magnum kaput.ima li jos neko njihove akumulatore,kako sluze?Magnum x 2 -zavrsili karijeru na dve razlicite masine odmah nakon isteka garancije.jedan spao na 9,drugi na 6v.jos dva komada nekako vrte na traktoru gde je paljenje na 24,ali daleko su od snage koju treba da daju.sve u svemu losi.
ciak nije los,ima par komada-drze se i imaju dobar start.
Upravo sam to sve sto ste naveli radio a kupio akumulator jeftine marke Schneider i verovali ili ne gura vec osmu godinu, za nepoverovat ali ne lazem vas.Ako hoćete da vam akumulator traje dugo, pod prvo, nikada ga nemojte izprazniti do kraja, ako ste ga već mučili, praznili, odma ga stavite na punjač i napunite do kraja, potpuno pun akumulator najmanje propada. Nemojte štedeti na dobrom punjaču, kvalitetan inteligentni punjač će vam se jako brzo isplatiti,. Dopunjavajte svaki akumulator barem svaka dva tri meseca punjačem, a može i češće, to mu neće škoditi.
Ima li kod vas u pazovi da neko pravi takve smart punjace… kazu mi da sto nigde nema kod vas imaAko hoćete da vam akumulator traje dugo, pod prvo, nikada ga nemojte izprazniti do kraja, ako ste ga već mučili, praznili, odma ga stavite na punjač i napunite do kraja, potpuno pun akumulator najmanje propada. Nemojte štedeti na dobrom punjaču, kvalitetan inteligentni punjač će vam se jako brzo isplatiti,. Dopunjavajte svaki akumulator barem svaka dva tri meseca punjačem, a može i češće, to mu neće škoditi.
Kod mene tesko da je taster u pitanju tj trepere lampice raznorazne u isto vreme. Svaki put nesto drugo svetluca i treperi. Tesko da je u pitanju trivijalna stvar.Kod mog je bio kvar na tasteru, kojim se bira izbor režima punjenja.
Član @tesla me sproveo kroz postupak opravke. Čovek je autoritet za punjače i elektroniku.