markokg1982
Član
Procitao sam ovde u ovoj temi negde postupak punjenja onih akumulatora za autice za decu. Pored klasicnog pocetnog punjenja, akumulator se prebacuje na AGM mode jos neko vreme. Ako neko zna, neka molim vas napise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda nije po pravilu,ali ja sam takav akumulator punio običnim starim Einhell ispravljačem. Akumulator počne da se greje posle pola sata, isključim,stavim na auto i to je to. Sestrić se pošteno navozaoProcitao sam ovde u ovoj temi negde postupak punjenja onih akumulatora za autice za decu. Pored klasicnog pocetnog punjenja, akumulator se prebacuje na AGM mode jos neko vreme. Ako neko zna, neka molim vas napise.
Meni se isto desilo 2 puta na 558 sad nakon zetve kada je stajao po nekoliko dana. I isto tako napunim ga upali kao mina, vozi se, pali, gasi, sutradan sve normalno rekoh mozda mi ostao kljuc nisam bio siguran. Sledeci put kad opet nije vozen 7-8 dana ulazim ja i bas proverim kljuc izvucen sve deluje normalno kad ubacim ja kljuc on ni da zavergla. Opet dopunim upalio i radio ceo dan bez problema. Sad je opet ostavljen nekoliko dana i izvukao sam mu kljuc skroz jer sam se plasio da mozda nesto braca nije u redu pa po nekad napravi kontakt i sad cemo da vidimo za neki dan sta ce biti..Čim auto nisi palio neko vreme, a akumulator prazan, velika verovatnoća da ti negde izvlači struju, radio najčešće
Monbat je jedan od naj proizvodjaca akumulatora. Vrlo, vrlo ozbiljan i imaju opasan razvojni tim. Rade akumulatore za NATO i vojsku.Ja sam prestao da reklamiram i da kupujem zvučna imena,kupujem neku franšizu Monbat akumulatora,jeftin je podosta,a izguraju dve tri godine.