Sika
Banned
ovo je traktor sa najvecim tockom na sajmu...
uzgred posto se nismo upoznali,ovo sam ja..
uzgred posto se nismo upoznali,ovo sam ja..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rale 83 je napisao(la):Sa kim sam bio , dobro je bilo. Trebo sam ostati sa Miroslavom cim sam ga sreo bar bi se lepo proveo, ovako mi noge otpadoseKishRobert je napisao(la):ti si kanda samo bezo gde je dzaba pivo!?
Koje masine ta firma prestavlja, da ne goglamDragan18 je napisao(la):gregorije 83 tj. NEmanja je na standu AGROCESLE
McCORMICK traktore,Laverda kombajne,Regent plugove,MasterMac Sejalice i prskalice Bargam .Rale 83 je napisao(la):Koje masine ta firma prestavlja, da ne goglamDragan18 je napisao(la):gregorije 83 tj. NEmanja je na standu AGROCESLE
Farmer Bob je napisao(la):Neznam,jel ima mesta?Trebalo bi da bacam AN na kukuruz,vec sam trebao ali
i ja sutra idem na sajam,mogli smo se organizovati pa da se nadjemo negde ?Zeka je napisao(la):i mi sutra valjda.... idemo.... videcemo se tamo .... sefa cemo poznati po sesiru... farmer bobe jel ti ides na sajam bre...