zombie_666
Banned
Kakve šale, nije mi jasno na šta misliš? Ima dvotaktni benzinski motor koji troši mješavinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kontaktiraj člana vidović, on se bavi popravkama i ima delova.treba mi cizma za odzaci dali neko zna de mogu da nadjem
letva puca ovek na istom mestu, cigancica ili kako ja to zovem kostur, na onoj prvoj rupi mi uvek puca noz, danas sam kupio nove podmetace sto idu ispod onih ploca koje stickaju noz da nema lufta jer su sare skroz bile izlizane, pa cu sada viseti da li ce opet pucati, vise mi je doslo da uzmem sve novo napred ako ponovo bude lomilaPretpostavljam da letva puca na otvoru za vezu sa 'cigancicom'.
Resenje je da napravis sistem veze kao na 407, gde idu 4.vijka M8, ili da stavis siru letvu. Mislim da moze stati 3-4mm sira letva.
Takodje, mozda ti ne nosi onaj stift nego vijci.
Kakve šale, nije mi jasno na šta misliš? Ima dvotaktni benzinski motor koji troši mješavinu.