Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ta spera,je blokada deferencijala I koristi se u kosenju,bez nje jedan tocak slajfuje I stoji u mestu,a ima rikverc,1 I 2 brzohodnu,koja se mena levo desno,tu istu rucicu pritisni na dole,ili gore znaci celu rucicu tu su sporohodne r 1 I 2Pozdrav ekipa, jedno pitanje. Skoro sam nabavio kosacicu Laverda, sa Acme motorom 14KS. Nikad nisam radio s njom, i kad smo probali kositi, cini mi se da ide prebrzo cak i u prvoj brzini. Ovdje sam procitao da neke kosacice imaju i sporohodne brzine,pa ne znam jel to i ovdje slucaj, a i ako je ne znam kako se ukljucuju Iznad rucice mjenjaca ima poluga kojom se ukljucuje kosa, i ona se moze postaviti u dodatna tri polozaja, koliko sam shvatio, jedan je blokada diferencijala(spera), jedna iskljucuje skroz pogon na kotace(ne znam zasto je to. Postavim sliku mjenjaca kasnije[/URL][/IMG]
какав мотор предлажете да јој метнем? море ли кипор од 8кс или нека хонда?
evo moje agrie