Velimir
Član
Зар је могуће да нема петролеја. Пре јаче од две године док сам живео у близини Лознице бивало га је у пољопривредним апотекама. А и није велика потрошња петролејке ако потроши само 4л бензина по хектару. Колико сати треба за хектар?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima ga i sada u prodavnicama boja i lakova pakovanja 1l a cena previsoka .Velimir je napisao(la):Зар је могуће да нема петролеја. Пре јаче од две године док сам живео у близини Лознице бивало га је у пољопривредним апотекама. А и није велика потрошња петролејке ако потроши само 4л бензина по хектару. Колико сати треба за хектар?
Koliko EURA preskup?dragan82 je napisao(la):Nije skup nego preskup. Ovde u CH kazu da je to Mercedes medju kosacicama.
Kosjerac je napisao(la):
Dobro čudo kosi ko ludo, proizvođač bcs, motor od lančije, ima gnječilicu za travu (onaj crni valjak koji se duva vazduhom po potrebi), hidraulično dizanje grebena, pali na kluč, jednom rečju dobra stvar.zokidrum je napisao(la):Kakvo je ovo cudo?
imam ceo motor ekstra stanjeraxy je napisao(la):Ljudi pomazite. Posedujem samohodnu kosacicu BCS 622 petrolejku, motor je ACME tip motora AL480W i polomio mi se karburator a ne mogu nigde da kupim nov. Nabavio sam polovno telo karburatora i kad sam poceo da pakujem dizne "telo iglice za zatvaranje goriva" je puklo a to ni kod proizvodjaca nema u Italiji. Pa molim dali neko moze da mi pomogne. Hvala
Post je spojen: [time]1273141905[/time]_________________________________________________
evo i šeme karburatora, a označeni deo je deo koji mi je puko
ja imam dizelku , radi vec blizu 50 godina je kod mene...jedinu stavku koju smo menjali jeste auspuh pre deset godina...Obradovic je napisao(la):imam ja BCS-ovu kosacicu benzinku i zadovoljan sam kako radi.Pokosi kao kosacica za dvoriste