Poljostroj kosacicu teramo 18 godina slazem se sa vama da je BCS laksi za voznju od moje jer sam probao moj brat od tetke je uzeo pre dve godine pa sam je probao ali mogu vam reci da je laksa za voznju i sa manjoj brzini mozes da kosis dobro alin od moje ne kosi nista bolje samo sto moju moram da je teram brze prvom brzom ili drugom sporom pa onda da vidis kako ona kosi .
Osim za svoje potrebe ja kosim i dosta usluzno kod mene ima dosta u zadnje vreme traktorske ali usluzno ima manje posla sa trektorskim vise rade samohodne zbog malog gazenja deteline u prvom kosenju .
Ona mi se je otplatila u prvoj sezoni u usluznom kosenju i tako je svake godine za redom zaradjivala samu sebe svih 18 godina .
Svake sezone ja pocinjem sa novom kosom (ostri nozevi bolje i lakse kosenje) redovno podmazivanje i menjanje ulja uvek garazirana i samo gas .

Kod mene je bio dnevni rekord u trcem kosenju od 4ha u tri parcele i dva vozaca bli ja i otac potrosila je manje od 5l D2 terali je sve u prvoj brzoj i samo gas .

Evo nekoliko slika o njoj