Sloba31
Član
Ne znam odakle ideja da u Cacku nije bilo a i sada pomalo pozegace ili kako su je nasi stari zvali madzarke. Pa sta mislite da se sadilo do pre 40 godina. Madzarka i ranjusa i kraj. Poneko je imao i okruglicu i to je to. Zbog sarke vecina vocnjaka sa madzarkom je iskrcena ali je ipak ima ponegde, uglavnom na vecim nadmorskim visinama. Ne znam cenu za rakiju ali jesenas na pijaci u Cacku je kostala 100 din na malo.Banat mnogo si smešan u ovoj oblasti. I nisi ti 'svi'..
Kakva požeška iz čačka? Odatle si mogao dobiti samo gomilu varijacija njihovih čačanki. Koje su u stvari sve u klasi stenlejke-za rakiju nikakve, samo ako nemaš bolje.
I čuj sad nije valjala rakija od požeške. Neko sipao vodu u džakove.. Sada ćeš i u to da nas ubeđuješ?
Napisao sam ti koliko je koštala požeška ko je uspeo ugrabiti, ali ti kažeš nemožeš saznati..
Nisi mi odgovorio na pitanje jesi pio nekada rakiju od požeške ili je pekao kojim slučajem?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
A to sa sipanjem vode u dzakoove je vrlo moguce. Cuo sam da pojedinci to rade i kad je kajsija u pitanju.