Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo jos jednog primera :Ajd i ja da se ubacim, mesati kominu, zaboravi na tog Tehnologa.
Krivo sedi-pravo zbori je moj moto..Bogte, dobro sam se zamislio sta je to kad su mi post lajkovali Mirosti i Banat013 ....
A mozda je bila i okolina Topole . Stvarno se ne secam . To sto mi je stiglo ( pozegaca , stenlej i cacanka ) sve je otislo u prepek tako da nisam pio prepecenicu samo od pozegace . Mozda negde nekada jesam probao ali se ne secam . I opet gresis u proceni . Smesan ili ne hocu sve varijante oko rakije da ispitam . Ja cu moju rakiju doradjivati i poboljsavati ali ti neces jer ides glavom kroz zid .Banat mnogo si smešan u ovoj oblasti. I nisi ti 'svi'..
Kakva požeška iz čačka? Odatle si mogao dobiti samo gomilu varijacija njihovih čačanki. Koje su u stvari sve u klasi stenlejke-za rakiju nikakve, samo ako nemaš bolje.
I čuj sad nije valjala rakija od požeške. Neko sipao vodu u džakove.. Sada ćeš i u to da nas ubeđuješ?
Napisao sam ti koliko je koštala požeška ko je uspeo ugrabiti, ali ti kažeš nemožeš saznati..
Nisi mi odgovorio na pitanje jesi pio nekada rakiju od požeške ili je pekao kojim slučajem?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Zato se uci od profesionalaca poput tebeAman čoveče tebi ništa oko rakije nije jasno..
Šta ćeš da dorađuješ kad u startu nemaš glavno-polazni materijal.
Tebi to sve isto: požeška, ranka, ringlov, čačanka.. Čačak ili Topola. I sve misliš da ćeš nešto postići u kvalitetu iščitavajući 'literaturu'.
Ja vino neznam da pravim, i za dva života nemogu da naučim, jer se i to prenosi porodično sa generacije na generaciju.
Volim vino ali nisam dovoljno stručan da ga napravim, pa čak i ocenim.
Tu si ti otprilike u ravni kod rakije..
Prihvatam ali bih je prvo prepekao pa onda probao . U toj mekoj nisi odvojio srce rakije a to je moja crvena linija .Sve se nešto razmišljam da ti pošaljem litar meke od 14 gradi odležale u hrastovini desetak godina da probaš, i da sam skontaš neke stvari..
Pa da sam zaključiš koliko neznaš..