Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Živo me interesuje po čemu su 90-te godine bile slavne?
Tvoja potrosacka korpa izadje vise nego onih iz Beogradskog kruga dvojke.
Čini mi se da ljudi čim počnu orati 50 i više ha prestaju živeti u Srbiji. Ma i 30 hektara...
Kako porodica u Srbiji da živi sa 30. 000 i plaćenim režijama ???
Alo Kladovo, Srbija zove Kladovo, Kladovo spusti se na zemlju !
Meni su posle 1993 bile slavne,ili dobijem bonove za gorivo i idem na pumpu i tocim gorivo sto mi sleduje ili u selo stigne cisterna i oteram kante i burad i napunim koliko mi sleduje i vozi kuci,u danu dobijem gorivo koje obicno nisam mogao ni da potrosim jer se dobijala prilicna cifra D2 bez coravog dinara.Jest da je i onaj sto je tocio ukrao,i kamiondzija ali kod mene bio pun podrum nafte.Obicno nismo mogli da potrosimo toliko goriva.A sad rastezemo na slamku.Do juce smo kao neka beda iskupljali racune i molili vlast da nam udeli koji dinar nazad.Živo me interesuje po čemu su 90-te godine bile slavne?
Da racunam zakup zemlje na dedovinuMoram svake godine dedi na groblje da ostavim pare za zakup
Braca prosle godine zito bilo ludilo i mozda opet za 5 godina,kazem prosecno.Žarkovmali kada smo išli na okupljanje u N.S pričao si mi o nekim ciframa da nisam mogao da vozim od njih.Sada menjaš iskaz kao da smo u Strazburu na sudu.