Sam si dao odgovor na pitanje: šta raditi. Oni čupaju jabuku, ti kreni da je sadiš i popunjavaj prazninu. Prastari recept proizvodnje, kad svi gase, ti počinji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ih odavno tovio ali mi je ako ne ove onda dogodine plan da opet pocnem jbg za cenu teladi si mozda u pravu ali opet nemora bas sve na vasaru da se kupi zar ne?Moze se i kod nas,a verujem da i kod tebe jos uvek naci neko tele ispod cene?Pa isto kao i sa arendom izvuces neki solidan prosek hrane hvala Bogu svi mi imamo i na bacanje sto se bavimo ratarstvom odvojiti koji ha za lucerku i sigurno da se moze proizvesti lepo utovljeno june i da nam cisto ostane bar 200-250evra mozda zvuci smesna cifra ali x 10 ili vise i eto lepe zaradice,a svakako svaki dan ti je onda ispunjen i polako zatvoris krug cele proizvodnje!Pamtim ja vremena kada smo za jednog bika kupili 1kj zemlje pa dogodine za dva kupili 2kj zemlje ali to se vise nece vratiti i zato idemo u korak sa vremenom puno rada,a minimalne zarade!
Pa ako je to dinar investicija?????? Nabrojao sam ti sta su sve preduslovi da udjes u takvu proizvodnju pa ti izracunaj kolika je to investicija. Uzgred da li ti tovis?
Ja nerazumem zasto ste se uvatili tih teladi od 550 evra,tu vec imate sansu da lepo zaradite a necete...........cuvate krave i prodajete skupo telad..........
Sta ste zapeli sa teladima, bikovima i kravama, u ovoj temi, ne meri se valjda njihova profitabilnost u dobitu po hektaru!!!