poceo si drugima da stavljas u post ono i sto nisu napisali.
Kao npr sta?
Postove seckam konkretnosti radi, da cak i ti mozes a i moras, sto je po tebe neprijatnije, da uvidis gde si sve pogresio.
I evo uvideo si i u besu ni jedne jedine reci o temi vec iskljucivo o meni, To se decko dragi zove napad ad hominem i to se ne radi, onaj ko to radi odaje svoju nemoc.
Ali sta da ti radim, sam si se u to upetljao.
Ako zelis internet fajt ok, mozemo i to, ako zelis o temi prozbori koju o tome junacino.
Тада ће пољопривреда у Србији бити као и у целој економски јакој Европи привилегија !!!
Kako se zasluzuje ta privilegija?
Ko se otima o tu privilegiju a o privilegije se ljudi otimaju ili se trude se da ih zasluze? Ko odlucuje o tome da li je neko dovoljno dobar da bi stekao tu privilegiju?
Dajte spustite se na zemlju jer je to jedini nacin da se stvar popravi.
Da li iko misli da ce mu biti realno bolje ako o sebi ima nerealno visoko misljenje? Lakoje reci "ja sam najbolji" ali tesko je to stvarno i biti.
Biti seljak i baviti se poljoprivredom je najcesce posledoica nedostatka neke druge alternative. Koliko seljaka ima mogucnost da se bavi nekim drugim poslom ali se ipak odlucuju za poljoprivredu? Odgovorite sami sebi, ne moratre javno. Da li se radi o procentima ili promilima takvih? Pustite pojedinacne primere kojih ima, govorim o pojavi, o ukupno,m stanju, o ogromnoj vecini.
Odgovaralo to nama ili ne stanovnistvo koje se bavi poljoprivredom je najnize obrazovani deo stanovnoistva, deo sa najmanje spremnosti da menja navike, deo koji u svom poslu koristi najmanje znanja. Da je to tako govori i primer postavljen u ovoj temi gde
gde tamo neki Zika
prica neke nebuloze a ovde se uzima kao primer tacne analize i realnog pogleda. Niti je sta tacno niti sta realno u onome sto on govori a utisak je da vecina onih koji zagovaraju tezu o poljorivredi kao privilegiji i okosnici razvoja ekonomije Srbije misle na nacin na koji misli i taj Zika.
I naravno, takvi biraju vlast a kakvu vlast moze da izabere vecina kojoj je Zika idol? Pa losu naravno. I tu dolazimo na ono sto je vec neko rekao, mora se i seljak promeniti da bi se stanje popravilo. Jer samo promenjena svest moze trealno sagledati problem a dok se to ne ucini vrtecemo se u krugu Zika -baba sa pijace- losa vlast.
I oko uloge drzave. Njena uloga sigurno nije neko nadgledanje vec nesto sasvim sasvim drugo, bar kad se o drzavi uredjenoj na demokratskim principima radi, ali to je sasvim druga tema.