Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
todor je napisao(la):išao do grada pa do ikr(zastupnik za nju holand)upoznao člana secondgeneration malo popričali i posle probao njuholand t5060 i td5050
još se nezna ništa ako nešto bude svi ste pozvani ali traktori su vrh za te pare i udobnost i sve ostaloMILOŠ D.T je napisao(la):todor je napisao(la):išao do grada pa do ikr(zastupnik za nju holand)upoznao člana secondgeneration malo popričali i posle probao njuholand t5060 i td5050
Oće biti pazara?
Jel moze da se obori sediste.todor je napisao(la):još se nezna ništa ako nešto bude svi ste pozvani ali traktori su vrh za te pare i udobnost i sve ostaloMILOŠ D.T je napisao(la):todor je napisao(la):išao do grada pa do ikr(zastupnik za nju holand)upoznao člana secondgeneration malo popričali i posle probao njuholand t5060 i td5050
Oće biti pazara?
pa neću ići sa njim u štetu za to je golfpeto1 je napisao(la):Jel moze da se obori sediste.todor je napisao(la):još se nezna ništa ako nešto bude svi ste pozvani ali traktori su vrh za te pare i udobnost i sve ostaloMILOŠ D.T je napisao(la):todor je napisao(la):išao do grada pa do ikr(zastupnik za nju holand)upoznao člana secondgeneration malo popričali i posle probao njuholand t5060 i td5050
Oće biti pazara?
savoris je napisao(la):@panonstib
šta su rekli doktori , jel smijemo viceve da pričamo ?
Bice opet.Matić je napisao(la):E kad se samo setim našeg forumaškog roštilja sa Fruške Gore,neprocenljivo.
i ko te to terao da dirascrni gruja je napisao(la):skinuo karburator produvao i vratio .. kada sam skinuo pumpu ..odvio se sras koji drzi membrane.. i semerimg na osovini ne dihtuje ..benzin se slio u motorno ulje sada moram da menjam uje ..popizdeo sam
Ako ti je suđeno, bićeš .eben pa makar imao i plekane gaće!!!crni gruja je napisao(la):kad hoces da budes 'eben gace same spadaju...napravio sam sve .... .pali i na benzin sutra jos ulje e to mi je najzalije i filter sigurno se natopio benzinom .