futurefarming
Član
Došao iz Jevrope, svima vam prenosim tople pozdrave iz EU, kažu, ne mogu da dočekaju da nas prime, sve su ludi bez nas, holanđani posebno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I jel neko spomenuo cenovnik za 2011god...Deni je napisao(la):danas bio na prezentaciji Pioneer hibrida u NS jeli,pili i ....
Bio sam i ja...Deni je napisao(la):danas bio na prezentaciji Pioneer hibrida u NS jeli,pili i ....
Kad kod mene nemoze da se ore mogu zamisliti samo sta si ti patiotoshiba je napisao(la):Sad dosao sa oranja. Bilo je sado mazo
Vrati mu (ti mazni šurnjavu)savoris je napisao(la):večeras šuraku uradio alternator na njegovom traktoru , izjeebao me k'o kauboj konja
ma neće baksuz da je nabaviKosjerac je napisao(la):Vrati mu (ti mazni šurnjavu)savoris je napisao(la):večeras šuraku uradio alternator na njegovom traktoru , izjeebao me k'o kauboj konja
futurefarming je napisao(la):Došao iz Jevrope, svima vam prenosim tople pozdrave iz EU, kažu, ne mogu da dočekaju da nas prime, sve su ludi bez nas, holanđani posebno
Boki-Vl je napisao(la):I jel neko spomenuo cenovnik za 2011god...Deni je napisao(la):danas bio na prezentaciji Pioneer hibrida u NS jeli,pili i ....
8 evra doza 0,5 a 16 evra doza 1,25.Deni je napisao(la):Boki-Vl je napisao(la):I jel neko spomenuo cenovnik za 2011god...Deni je napisao(la):danas bio na prezentaciji Pioneer hibrida u NS jeli,pili i ....
cena semena biće veća to sigurno, konkretno nije rečeno, tretirano sa Poncho-om +8 evra/džak
Nabaviće je samo malo budi strpljiv.savoris je napisao(la):ma neće baksuz da je nabaviKosjerac je napisao(la):Vrati mu (ti mazni šurnjavu)savoris je napisao(la):večeras šuraku uradio alternator na njegovom traktoru , izjeebao me k'o kauboj konja