mirmag
Član
Izvadio zadnja tri panja od bagrema iz baste...prespavao ostatak dana...bice belaja nocas!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kosjerac je napisao(la):Nabaviće je samo malo budi strpljiv.savoris je napisao(la):ma neće baksuz da je nabaviKosjerac je napisao(la):Vrati mu (ti mazni šurnjavu)savoris je napisao(la):večeras šuraku uradio alternator na njegovom traktoru , izjeebao me k'o kauboj konja
sorry za off
kod nas je brav koji naskace na krmace.MILOŠ D.T je napisao(la):Ooooooooo Bože sačuvaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brav=je mlado svinjče (bar kod mene)kojem su izvađena jaja. ili žensko svinjče koje se nije prasilo.
Tako se kaže brav,(kod vas je brav =nerast)Jel tako?
Inače bilo je 5 ženskih i jedan muški,i imali su 8 meseci.
Matić je napisao(la):Kod nas je nerast taj koji naskače.
Problem je sto je ona bila mozak,tako da je meni salabajzanje bilo dozvoljeno ali sam bio fin pa sam pratio i ponavljao za njom. Inace vezba nije valjala tj jedna jeste druga nije,ali sada su sve nastimane samo da se potpise neko od rukovodecih.KishRobert je napisao(la):puno si ti gledao u drugaricine dude,pa nisi dobro sabirao!