Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preko dana prali plugove i traktore a uveče ::prica:: ::vino:: malo obeležili ćerkin rođendan.

Kengur je napisao(la):
E sada kako ce neki ono "NA" protumaciti... :haha:
bolje da si ti nešta podvukao POD sebe :haha:

ja jutros dijete odveo di zubnog tehničara
pa sam prepravljao onu moju turbinu za snijeg
uradio šuraku felnu na vladimircu , razlokale se rupe
još nešto cunjao i večeras malo na ::prica:: ::vino::

danas malo duze spavao,valjda stigo umor od slave,nimirivao,sad malo na forum,pa do grada da se prinovim novim laptopom... :cao:

Grujo srecan rad....

Skitao po selu, ubijao vreme, malo pomagao (a više zezao) komšiju, radi generalnu na traktoru i prođe i ovaj dan...

Zvršeno pranje mašina a u podne bila prezentacija Pionir hibrida. :cao:

23h9312.jpg

2mwf9sx.jpg

Celo pre podne bio u Institutu u Sr.Kamenici na kontroli.E, zato sam juče išao do Srbobrana i malo do Bečeja i nazad.Tako da sam ceo dan proveo van kuće. :cao:

panonstib je napisao(la):
Celo pre podne bio u Institutu u Sr.Kamenici na kontroli.E, zato sam juče išao do Srbobrana i malo do Bečeja i nazad.Tako da sam ceo dan proveo van kuće. :cao:
Ako valjase to , sad nemojte gubiti ritam skitanja, a u skoro svakom selu ce ves neko docekati

panonstib je napisao(la):
E, zato sam juče išao do Srbobrana i malo do Bečeja i nazad.Tako da sam ceo dan proveo van kuće. :cao:

Rećiću Vas ja Vašoj Ženi! Čim ste malo ozdravili, odmah u lumperaj! :D

Danas sam samo prevrtao neke stručne časopise.

Malo po dvorištu se motao, posle išao da pazarim staklo na vratima od sobe, i merkao neki laptop , ... prođe dan

Skinuo rezervoar na torpedu, sipao naftu za sutra kad on curi :udri: :udri: veceras nosim na krpljenje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh