Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja danas promasio taj sport :haha: , bio u gradu placao racune, uzeo cev sa slavinicom, creva i selne da namontiram sutra na rakovicu

Igor578 je napisao(la):
MILOŠ D.T je napisao(la):
Crpio jamu pa tovario đubre kod goveda.
A hrana za stoku?
Ja danas nosio gumu od loznice kod vulkanizera i odrao me je.....za 2000din sam mogao kupiti skoro novu gumu! :zli:
2000 din, pa taj posteno dere. Ja sve gume radim kod jednog vulkanizera, cena 750 din, a tu spada demontaza tocka, skidanje gume, lepljenje gume ili stavljanje nove, pa sve vracanje nazad, a jos ako sam u sezoni i nemam vremena, onda dodje kod mene kuci .

Inace danas sredjivao gumno i nered po supama.

Danas oborio lični rekord u rešavanju testa. Novi rekord je 6 minuta! :haha:
Bilo je 20 pitanja na zaokruživanje, i uveren sam da su mi samo zadnja dva odgovora netačna. :D

Bio do grada kupio farmerke i jaknu za zimu :D posle spremanje za zurku koju pravim u subotu! sutra polaganje testa za C i opet spremanje za subotu!!

ucenje ucenje ucenje i samo ucenje :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

valjalo bi za vikend zavrsiti oranje, ostalo nesto malo usluzno, pa onda zimski san za masine :D

Danas oprao traktor i prikolicu i trenirao ih :D Posle pomogao drugaru da promeni homo kinetički zglob, i preštelovali plin na askoni... E sad sam uzeo da radim seminarski iz Finansijskih tržišta, tema PRIMARNO I SEKUNDARNO TRŽIŠTE AKCIJA, ne znam odakle da počnem, imam svašta da im napišem... :haha: :haha:

Napokon danas registrovao zenin auto pa ovo je ludnica ako sve nije kao kod novoga nema sanse da ga protijeras na tehnicnom.Nesmije biti mrve lufta nigdje creva od kocnica nova limarija nidje izgrebana eko test pod mus da valja,sijenila na svijetlima nova ili nova svijetla brrr.E sad znam da valja 100% sve da moze preko bijela svijeta.

malopre doso sa blokade izgleda da je postignut dogovor sutra naj verovatnije pustamo saobracaj.nasa delegacija danas bila u N.S.sutra bi trebalo da raspisu licitaciju. :D

Neco moji traktori su jos tamo jesi ti isto jos veceras ostavio svoj?

jesam jos nista nije 100%reseno kad se vrate iz novog sada sa raspisanom licitacijom onda dizemo sidro.pusten je saobracaj samo jednom trakom kao gest dobre volje samo je sipka sklonijo kamion i milicija kontrolise saobracaj.ako se slucajno ovi gore nesto uzjogune boskovic javlja i mi odma ponovo blokiramo.al dodji sutra oko 9 pa cemo sve znati.poz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh