Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jestel bar nesto i ulovili osim flase.Dukanac je napisao(la):Danas lepo vreme pa sam sa drugarima išao na
MONTOYA je napisao(la):ja sam moj morao oprati,uhvatila me kiša zadnji dan u njivi i nemože kompresor da odradi posao
Moje saucesce .zoran sef je napisao(la):Danas sam bio na sahrani u G.Crniljevu. Jedan drugar (1981 godiste) je poginuo na tako glup nacin da je to strasno.Majstor mu nesto vario na jugicu, i on kad je doterao auto kuci parkira ga i sagne se ispod da vidi kako je zavario. Posto je bio blagi uspon auto iskoci iz brzine i prignjeci mu vrat. Vikao je u pomoc i dotrce otac i majka. Vikao je vucite,vucite, oni su vukli i jaukali. Dok su dotrcale komsije vec je bio mrtav. Tragedija...
bez reci sam ostaozoran sef je napisao(la):Danas sam bio na sahrani u G.Crniljevu. Jedan drugar (1981 godiste) je poginuo na tako glup nacin da je to strasno.Majstor mu nesto vario na jugicu, i on kad je doterao auto kuci parkira ga i sagne se ispod da vidi kako je zavario. Posto je bio blagi uspon auto iskoci iz brzine i prignjeci mu vrat. Vikao je u pomoc i dotrce otac i majka. Vikao je vucite,vucite, oni su vukli i jaukali. Dok su dotrcale komsije vec je bio mrtav. Tragedija...
zoran sef je napisao(la):Danas sam bio na sahrani u G.Crniljevu. Jedan drugar (1981 godiste) je poginuo na tako glup nacin da je to strasno.Majstor mu nesto vario na jugicu, i on kad je doterao auto kuci parkira ga i sagne se ispod da vidi kako je zavario. Posto je bio blagi uspon auto iskoci iz brzine i prignjeci mu vrat. Vikao je u pomoc i dotrce otac i majka. Vikao je vucite,vucite, oni su vukli i jaukali. Dok su dotrcale komsije vec je bio mrtav. Tragedija...
Pa zvao me.MONTOYA je napisao(la):odkud znaš da je roštilj
zoran sef je napisao(la):Danas sam bio na sahrani u G.Crniljevu. Jedan drugar (1981 godiste) je poginuo na tako glup nacin da je to strasno.Majstor mu nesto vario na jugicu, i on kad je doterao auto kuci parkira ga i sagne se ispod da vidi kako je zavario. Posto je bio blagi uspon auto iskoci iz brzine i prignjeci mu vrat. Vikao je u pomoc i dotrce otac i majka. Vikao je vucite,vucite, oni su vukli i jaukali. Dok su dotrcale komsije vec je bio mrtav. Tragedija...
peto1 je napisao(la):Jestel bar nesto i ulovili osim flase.Dukanac je napisao(la):Danas lepo vreme pa sam sa drugarima išao na