Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prepoznao sam kamion.Ja sam mu takođe proletos prodao R 65 koja je po njegovoj priči završila u Saudijskoj Arabiji a verovatno je i tebi tako rekao za tvoju :cao:

vukao djubre , ovaj put prodao stajsko za baste - malo promenio lokaciju da mi ne bude dosadno sto teram na isto mesto

danas ista situcija ko i juce put blokiran kuvali smo pasulj u kazanu na sred raskrsnice a i sator smo razapeli
350w2o0.jpg

10si5gi.jpg

2a7ehx1.jpg

juce sam napiso nedaju nam licitaciju drzavne zemlje.u svim opstinama u vojvodini je bila samo kod nas nije.

Bio u Bačkoj Palanci u fabrici *Tarkett* na ekskurziji... Koji je to pakao bio!
U hali za preradu drveta gazilišurnaest miliona decibela čiste mašinske buke... A hala odzvanja kao koncertna dvorana! Ma ni čepovi za uši što smo dobili nisu pomogli... (Bili smo u njoj samo sat i po i već nas je prošla volja za životom! Ne razumem ljude koji tu rade GODINAMA! Pa ja bih poludeo nakon samo 24h! :udri: )
Možda sutra napišem malo podrobniji izveštaj o svemu, a sad idem u krevet jer mi noge otpadaju a leđa ni ne osećam.

Dosao sa faxa,sad malo spavanjac pa na vezbe.
Javili mi radosnu vest da mi je popravljen telefon,ovde sam promenio 3 majstora koji nisu mogli jeb*** softver da urade tj mozda su i mogli ali hteli da me zavrnu....sad su mi javili iz SM da je popravljen i sutra mi ga salju. :cool:
Post je spojen: [time]1290596240[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh