Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta nista,kisa pada skoro ceo dan :zli:
Bili kod prijatelja "da peremo svecu noge"(drugi dan slave) :haha: ,posle namirivanje stoke i tako....a oranje :sta: :sta: ko zna?

KishRobert je napisao(la):
nikad nisam orao posle 1. decembra...uvek postoji 1.put.
Ma da,ali cujte vi sta kazu stariji ljudi.Kad mrazevi budu delovali,onda oni "razrede"ili izdignu malo zemljiste pa se onda ore mozda i lakse nego sad,ali... ko zna :sta: I ja sam jednom u januaru uzorao repiste i oralo se skoro pa normalno. Moji drugovi u sali kazu:"Svetosavska oranja"!

kombajner je napisao(la):
Dukanac sve ok vidim drva al sta ce ti puska kad ides da pravis metre :D ?
baš sam i ja htjeo da znam , vjerovatno da se lakše dogovori sa šumarom :haha:

ja danas malo pomijerao mašineriju pod krov i posle toga išao kod drugara pomogao da sastavi neku glodalicu za metal koja je teška samo 28 tona :D

Što neverujete, mali Deutz 40, plug zahvata 50 cm, dubina 20-22. Sa 40 litara odrađeno 5 jutara, ulje ne troši, a džombište, zaorao stabljiku kukuruza, nema je ...
:ppozdrav:

Bio do Zrenjanina, kupio kiler za grejanje na belorusa. Dosao kuci, krenuo da montiram... dosao zet i oljustili po' kile rakije :haha: :haha: nisam vise nis' montirao, sve stoji na pola puta :haha: :haha: :haha:

Puška je uvek na traktoru, bez nje ne idem u šumu, a ima razne namene, od dogovara sa šumarom, komšijama :D , a bogami i za odbranu od vukova i divljih svinja kojih ima mnogo... :cao:

Eeee, danas je jedan od onih dana.....

Ukrali su mi kola pa su ih malo sjebali, tj. ne malo nego skroz pa sam blago nadrkan. Koristim priliku da pozdravim lokalnu organizaciju koja se bavi stvarima te vrste, ako gledaju net,.....,lično ću se zahvaliti uživo.

Prodao Rakovicu pa je danas tovarili :sta:
putuje.jpg

Danas ceo dan kiša :kisa: A ja kod doktora, te idi na rentgen, te levo te desno, nema sprave koju nisu ispitali na meni, smučili su mi se ceo dan... :zli: :zli: :zli: E sad odoh da popijem pivo sa društvom da se razonodim malo... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh