Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
druze moj tu nema tajni sve ide javno bilo je na pinku i tv vojvodini.

Dukanac je napisao(la):
Danas oprao traktor i prikolicu i trenirao ih :D Posle pomogao drugaru da promeni homo kinetički zglob, i preštelovali plin na askoni... E sad sam uzeo da radim seminarski iz Finansijskih tržišta, tema PRIMARNO I SEKUNDARNO TRŽIŠTE AKCIJA, ne znam odakle da počnem, imam svašta da im napišem... :haha: :haha:

Druze, sta studiras?

ivan610988 je napisao(la):
Dukanac je napisao(la):
Danas oprao traktor i prikolicu i trenirao ih :D Posle pomogao drugaru da promeni homo kinetički zglob, i preštelovali plin na askoni... E sad sam uzeo da radim seminarski iz Finansijskih tržišta, tema PRIMARNO I SEKUNDARNO TRŽIŠTE AKCIJA, ne znam odakle da počnem, imam svašta da im napišem... :haha: :haha:

Druze, sta studiras?
Studiram BBS- Beogradska Poslovna Škola smer računovodstvo, bankarstvo, finansije...
Inače danas išao u Čačak preveo čoveku auto, sad da uspremim malo oko kuće, izgleda da će sneg uskoro....

Bio po pice za rodjendan koji sam pomenuo uzeli polovinu pica sutra po jos!
2kfxpy.jpg
:ppozdrav:

Neco je napisao(la):
jesam jos nista nije 100%reseno kad se vrate iz novog sada sa raspisanom licitacijom onda dizemo sidro.pusten je saobracaj samo jednom trakom kao gest dobre volje samo je sipka sklonijo kamion i milicija kontrolise saobracaj.ako se slucajno ovi gore nesto uzjogune boskovic javlja i mi odma ponovo blokiramo.al dodji sutra oko 9 pa cemo sve znati.poz.

pozdrav neco, ja sam tu iz sombora, zivim 300m od blokade na subotickom. Aj molim te reci mi kakvi su vam planovi, oce putevi biti oslobodjeni u skorasnje vreme? dosta zavisim od tih puteva.

Danas malo pomagao drugaru da gledam kako radi i tu i tamo mu nesto zavario poto nije bas vican pa me uvatio da mu pomognem.

cijeli dan proveo u lovu ulovio ranac au njemu pola litra maksuzije dva piva i 1 kg junetine za raznjica bilo mi tamam

Bio na predavanjima, pa se nesto muvao po okolini. Malerozan dan nesto danas, nisam ni hteo da se hvatam za nesto da radim. ispostavilo se da sam bio u pravu. :haha:

istovario bananu u kacu pa natovario breskvu u irigu i evo sad stigao kuci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh